De hennaavond is een avond waarop je als bruid in het middelpunt staat van de belangstelling. De hennaavond zul je doorbrengen met je naasten, geliefden en vriendinnen. Je moet ze natuurlijk wel uitnodigen, en daar heb je een kaart voor nodig. Dit is iets waar je je geen zorgen om moet gaan maken want dat nemen wij jou volledig uit handen. Wij zullen ervoor zorgen dat je de mooiste hennakaart krijgt zodat je die kan uitdelen aan je naasten, geliefden en vriendinnen.

Alle kaarten die wij maken zijn op maat gemaakt, allemaal met een eigen persoonlijke tint eraan. In overleg met onze designers kun je je eigen wensen aangeven en zij gaan ermee aan de slag tot ze een geweldige kaart voor je hebben ontworpen, dit gebeurt tot de kleinste details. Alles is mogelijk, samen komen we er altijd uit en maken we er een geweldige kaart van.

Bij het maken van je hennakaart kunnen wij gebruik maken van verschillende lettertypes voor de tekst. Heb je zelf ergens een lettertype gezien waarvan je denkt van dat wil ik ook, laat het ons dan weten zodat wij die voor jou kunnen gebruiken.