Opdrachtgever

Tekst voor opdrachtgever

Service Point - ZZP Glasvezelmonteur

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige collega die 38 uur beschikbaar is. We zoeken iemand voor langere termijn.

De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, maar kunnen door storingen ook in de avond- en weekenden plaatsvinden. Heb je een mbo-diploma in de richting een technische studie, heb jij ervaring met glasvezel lassen en spreek je verstaanbaar Nederlands? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

  • Je bent een vakman/-vrouw die hoge eisen stelt aan zijn/haar eigen werk en laswerk aflevert wat goed is én er strak uitziet;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt minimaal 3 jaar ervaring met glasvezel lassen;
  • Je houdt van aanpakken, ziet werk liggen en bent een prettige collega om mee samen te werken;
  • Je bent je bewust van het belang van veilig werken en bij voorkeur al in het bezit van een VCA-certificaat;
  • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Je hebt een (technische) opleiding afgerond;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B(E).

 Heb je nog geen ervaring met glasvezel maar wel affiniteit met ICT en techniek, dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren. We bekijken samen welke weg jij moet bewandelen om als zelfstandig engineer aan het werk te kunnen. 

Over ons:

Als je bij Service-Point aan het werk gaat word je opgenomen in een hecht team. Wij hanteren directe communicatie en we willen graag dat onze medewerkers zich op hun gemak voelen binnen het team. Wij zijn een flexibel uitzendbureau die het beste wil regelen voor de medewerkers. Als er iets aan de hand is kan je het aangeven en dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Als je jezelf als ZZP’er inschrijft dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op. Service-Point kijkt uit naar je reactie en gaat zo snel mogelijk aan het werk voor jou!

Wij werken o.a. voor